Actueel

05-01 5e HBoN schaaktoernooi op 9 november

Het 5e HBoN Schaalschaaktoernooi zal gehouden worden op zondag 9 november 2014 in Utrecht. Zie voor meer informatie www.HBoN.nl

01-01 Schaakinformatie op www.HBoN.nl

HBoN Nederland heeft de organisatie van het grootste jeugdschaaktoernooi van Nederland overgenomen van Leonardo Maarssen. De informatie is op de website van HBoN te vinden: www.HBoN.nl

10-11 Schaaktoernooi weer enorm succes

Het vierde HBoN Schaaktoernooi was met ruim 400 deelnemers van fulltime HB-scholen weer een groot succes. Het toernooi werd dit jaar voor het eerst gehouden in het nieuwe gebouw van CapGemini in Utrecht, een prachtlocatie!

Zie voor meer informatie en foto’s www.HBoN.nl

Het 5e HBoN Schaaktoernooi zal worden gehouden op zondag 9 november 2014. Wederom het grootste jeugdschaaktoernooi van Nederland!

18-06 Schaaknieuws naar HBoN

De schaakpagina’s van het HBoN open Schaaktoernooi zullen verhuist worden naar http://hbon.nl/.
Dit omdat HBoN Nederland de organisatie van dit grootste jeugdschaaktoernooi van Nederland over gaat nemen.

15-06 Twitter hashtag #HBSchaak

Volg het HBoN schaaktoernooi op Twitter via @HBschaak

Gebruik de Twitter hashtag: #HBschaak

16-04 HBoN Nederland gaat schaaktoernooi organiseren

HBoN Nederland zal de organisatie van het schaaktoernooi overnemen. Het zal nog steeds centraal in Nederland plaatsvinden. Het 4e HBoN schaaktoernooi is op zondag 10 november 2013.

26-11 Veel dank aan Rabobank cooperatiefonds

Donatie van RabobankHet 3e HBoN open schaaktoernooi had nooit zo’n succes kunnen worden als we niet de hulp hadden gehad van onze partner Schoolsupport en vele sponsors.

Dit jaar waren wij superblij met een groot sponsorbedrag van het Rabobank Cooperatiefonds. De organisatie van het toernooi had een aanvraag ingediend bij het Rabobank Cooperatiefonds en het hele aangevraagde bedrag werd tijdens een ledenvergadering van de Rabobank toegekend. Wij willen graag alle Rabobank leden danken die op ons project gestemd hebben. In bijgaand artikeltje uit de Vechtstroom van 17 oktober staan ook de andere ontvangers genoemd.

10-11 Supergaaf filmpje op YouTube

Tijdens het 3e HBoN Open Schaaktoernooi is een SUPERGAAF filmpje gemaakt door een van de ouders.  Op de schaaksite staan alle foto’s en films bij elkaar.

07-11 Foto’s en film schaaktoernooi

De foto’s  van het 3e HBoN Open Schaaktoernooi staan op de website.  Karel van Delft heeft op zijn weblog een verslag geschreven.  Ook heeft hij een een filmpje van het toernooi gemaakt en een interview met Jan Hendrickx gefilmd, tijdens het schaaktoernooi.

05-11 Schaaktoernooi daverend succes

Ook het 3e HBoN Open Schaaktoernooi in Maarssen was weer een bijzonder succes. Een verslag, foto’s en film volgen snel.

Het eindklassement kunt u lezen op http://www.hbon-woerden.nl/HBschaak/ranglijst_ronde_7.html. In zowel de Boven- als de Middenbouw gingen 8 teams naar huis met een beker en/of een prijs.

Iedereen was enthousiast en de schakers gingen moe, maar tevreden en een geweldige ervaring rijker, naar huis met een goed gevulde GoodieBag en een welverdiende medaille.

De Schaakbond sprak over het grootste of een van de grootste jeugdtoernooien in Nederland en sprak haar bewondering uit over de professionele organisatie en uitvoering.

Wij willen graag iedereen bedanken voor de positieve inbreng en alle helpende handen voor het verrichte werk.